Το πρωί ένταση το απόγευμα τακτική

Δύο τελείως διαφορετικές προπονήσεις την Παρασκευή (07.07) στο Τέχελεν. Το πρωί ένταση και φυσική κατάσταση, το απόγευμα προετοιμασία για το φιλικό κόντρα στη Go Ahead Eagles.
Το πρωί ένταση το απόγευμα τακτική

Το πρώτο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου περιελάμβανε μια πολύ δυνατή προπόνηση υψηλής έντασης.

Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια ένας εναντίον ενός και στη συνέχεια το πρωινό πρόγραμμα έκλεισε με τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Το απόγευμα το σκηνικό άλλαξε εντελώς, την σκυτάλη ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου με το προπονητικό team δίνοντας τακτικές οδηγίες πάνω στις στατικές φάσεις και στην ανάπτυξη ενόψει του φιλικού κόντρα στην Go Ahead Eagles.

Ο Ζοάν Σάστρε μετά από μπλοκ τις μπάλας σε δυνατό σουτ στην πρωινή προπόνηση, υπέστη διάστρεμμα ενώ αποκόμισε και κάποιες ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο. Ο Ισπανός θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Αντρέ Ρικάρντο έβγαλε και τις δύο προπονήσεις κανονικά, ενώ στην απογευματινή προπόνηση συμμετείχαν κανονικά και οι Λύρατζης και Κουλιεράκης .

Ο Νάρεϊ έμεινε στο ξενοδοχείο και θα απουσιάσει από το φιλικό με την Go Ahead Eagles, με τον Γερμανό να αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τέλος ο Φελίπε Σοάρες συνέχισε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο ισχίο.Ο ΠΑΟΚ αύριο Σάββατο (08.07) δίνει το δεύτερο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Go Ahead Eagles στο Ζούτφεν.

Την αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του PAOK TV στο YouTube σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Διαβάστε ακόμη...