Προπόνηση κι αποστολή για Κύπρο

Η πρώτη σειρά προπονήσεων της χειμερινής προετοιμασίας ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (27.11) στη Νέα Μεσημβρία, λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Προπόνηση κι αποστολή για Κύπρο

Το κυριακάτικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.Οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί στις 15:45 από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Λάρνακα. Τη Δευτέρα (28.11) στις 14:30 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην Ασντόντ από το Ισραήλ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο αεροπλάνο είναι οι:Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Σάστρε , Κάργας , Νάσμπεργκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Ράφα Σοάρες , Σελιμάι, Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Μουργκ , Νάρεϊ , Κουαλιάτα , Ολιβέιρα , Μπράντον .*Οι Ντάντας , Κούρτιτς και Ίνγκασον θα ενσωματωθούν στην ομάδα στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη...