Μία γεμάτη μέρα

Την ώρα που οι περισσότεροι σπεύδουν στις κοντινές παραλίες για μερικές ανάσες δροσιάς εν μέσω καύσωνα, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην... καυτή Νέα Μεσημβρία.
Μία γεμάτη μέρα

Το Σάββατο (25.06) επιφύλασσε και πάλι διπλό ραντεβού στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου. Το πρωινό πρόγραμμα είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με το κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής της μπάλας σε υψηλή ένταση και στη συνέχεια έκαναν πρόγραμμα δύναμης με λάστιχα και διαδρομές μέσα από εμπόδια.

Το απόγευμα ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε τα ηνία και παρέδωσε ένα τακτικό σεμινάρια πάνω σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού, με το ποδόσφαιρο να είναι σε πρώτο πλάνο.Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα.Την Κυριακή (26.06) ο Δικέφαλος ολοκληρώνει το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και τη Δευτέρα (27.06) αναχωρεί για Ολλανδία.

Διαβάστε ακόμη...