Ετοιμάζεται για restart

  Οι πρώτες προγραμματισμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις αναβλήθηκαν λόγω Covid, η καθημερινότητα όλων των ομάδων έχει επηρεαστεί, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για να μπει και πάλι στο γήπεδο αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Ετοιμάζεται για restart

Μετά το ρεπό της Κυριακής (09.01) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε και πάλι στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να συνεχίσει τη δουλειά για το δύσκολο πρόγραμμα που τον περιμένει το επόμενο δίμηνο. Γι' ακόμα μια φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου προτίμησε να επικεντρώσει την προσοχή του στον τομέα της τακτικής. Τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις μεταβολές στο πρόγραμμα προκειμένου να περάσει στην ομάδα του τα στοιχεία που θέλει να έχει στο παιχνίδι της προκειμένου να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο δεύτερο μισό της σεζόν όπου θα κριθούν και όλοι οι στόχοι.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (10.01) περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, ανάπτυξη με τελειώματα και συνολική αμυντική λειτουργία. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, ενώ μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Νέλσον Ολιβέιρα , Λούκας Τέιλορ .

Την Τρίτη (11.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...