Υποχρεωμένος ν’ αντιδράσει

Η δημιουργία μιας νέας ομάδας μπολιασμένης με νοοτροπία νικητή, αποδεικνύεται και στην πράξη ότι είναι δύσκολη. Στη διαδικασία είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές, βραδιές που τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Ακριβώς ότι συνέβη στο Περιστέρι δηλαδή.
Υποχρεωμένος ν’ αντιδράσει

Ως τώρα ο ΠΑΟΚ έβαζε δύσκολα στον εαυτό του παρότι έπαιζε καλά. Όπως είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου «πρέπει να παίξουμε φανταστικά για να κερδίσουμε γιατί όταν παίζουμε καλά δυσκολευόμαστε». Αυτή τη φορά ο Δικέφαλος δεν έπαιξε καλά. Έκανε το κακό ματς που δικαιούνταν, αλλά το έκανε τη λάθος (όχι πως υπάρχει σωστή) χρονική στιγμή.

Μετά από διακοπή που έχει φανεί πως επηρεάζει τη συγκέντρωσή του.Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο, πήρε με το σκληρό τρόπο το κλισέ μάθημα πως «δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια» και είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει γιατί μπροστά του υπάρχει η πρόκληση της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ενός τελικού ακόμη με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League.Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης, ενώ το υπόλοιπο γκρουπ ποδοσφαιριστών δούλεψε στην φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

To ευχάριστο της ημέρας είναι ότι ο Μιτρίτσα ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε κι επέστρεψε στις προπονήσεις προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου . Οι Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ολιβέιρα συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Διαβάστε ακόμη...