Προετοιμασία για το φινάλε

Το πρωτάθλημα της Super League Interwetten σε μια αντικειμενικά δύσκολη και περίεργη σεζόν για όλους, φτάνει στο τέλος της. Για την ακρίβεια, μένει μόνο ένα παιχνίδι, αυτό της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (16.05, 19:30).
Προετοιμασία για το φινάλε

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για καμία από τις δύο ομάδες, ωστόσο, το ζητούμενο – όπως σε κάθε παιχνίδι – είναι η νίκη.

Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο θα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό και να πραγματοποιήσει δοκιμές εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.Την Πέμπτη (13.05) στη Νέα Μεσημβρία όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε ως κύριο αντικείμενο την κυκλοφορία της μπάλας και περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σίντζι Καγκάβα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί.Την Παρασκευή (14.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...