Στόχος η άμεση ανασύνταξη

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι στη Λεωφόρο βρήκε τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να χωνέψει πως ένα δικό του ματς πήρε αυτή την τροπή κι έληξε με αυτό το πλασματικό σκορ που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.
Στόχος η άμεση ανασύνταξη

Η ουσία, βέβαια, δεν αλλάζει κι αυτή είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να συνεχίσει νικηφόρα την παρουσία του στα Play Offs της Super League Interwetten με αποτέλεσμα να βάλει και πάλι τον εαυτό του σε δύσκολη θέση.

Η αποστολή του Δικεφάλου παρέμεινε στην Αθήνα γιατί ακολουθεί ο ημιτελικός Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ που δίνει στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μια ευκαιρία άμεσης ανάκαμψης στο γήπεδο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στη Λεωφόρο παρέμειναν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γυμναστήριο και το φυσικοθεραπευτήριο.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Στο ιατρικό δελτίο το μοναδικό όνομα που υπάρχει είναι του Ενέα Μιχάι . Ο Αλβανός στόπερ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Την Τρίτη (06.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00.

Διαβάστε ακόμη...