Ανασύνταξη ενόψει ΟΦΗ

Ο στόχος της εισόδου σε ευρωπαϊκό όμιλο επετεύχθη, το όνειρο των ομίλων του UEFA Champions League χάθηκε στις λεπτομέρειες και πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (04.10, 18:15).
Ανασύνταξη ενόψει ΟΦΗ

Η πικρία και η απογοήτευση κράτησαν μέχρι το χθεσινό βράδυ. Άλλωστε μία σεζόν με συνεχόμενους αγώνες ανά τέσσερις μέρες, δεν αφήνει περιθώρια για αποπροσανατολισμό και συναισθηματισμούς.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τα προκριματικά του UEFA Champions League και πλέον περιμένει τους αντιπάλους του στο Europa League, ενώ δουλεύει για τον επόμενο αγώνα κόντρα στους Κρητικούς.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (01.10) το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και έπιασε δουλειά για το επικείμενο παιχνίδι.

Όσοι ξεκίνησαν τον αγώνα με την Κράσνονταρ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν μία προπόνηση υψηλής έντασης, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα από την αναμέτρηση με τους Ρώσους.

Την Παρασκευή (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...