Τακτική και Covid 19

Παραμονές της πρεμιέρας πρωταθλήματος, ο Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζει την ομάδα του και με την υπό προϋποθέσεις λόγω Covid 19 επιστροφή των διεθνών.
Τακτική και Covid 19

Την Τρίτη (08.09) η μέρα περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής. Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο, δρομικές κι ασκήσεις με λάστιχα, συνεχίστηκε με rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια με συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Ο Δημήτρης Λημνιός που διαγνώστηκε θετικός στον Covid 19 βρίσκεται σε κατ' οίκον καραντίνα δίχως να έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.

Σε περιορισμό βρίσκεται κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης λόγω της συγκατοίκησής του με τον Δημήτρη Λημνιό, στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους θα εξεταστεί ξανά το πρωί της Τετάρτης (09.09).

Οι Γιαννούλης , Μιχαηλίδης , Τζόλης , Ίνγκασον που επέστρεψαν από διεθνείς υποχρεώσεις έχοντας αρνητικο τεστ Covid 19 προπονήθηκαν ατομικά και θα υποβληθούν σε νέο τεστ – όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα βάσει πρωτοκόλλου τέλεσης αγώνων – την Τετάρτη (09.09).

Οι Μπαλογιάννης , Τσιγγάρας εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ που έκαναν μετά την επιστροφή τους από την Εθνική Ελπίδων, προπονήθηκαν ατομικά σε διαφορετική ώρα απο την υπόλοιπη ομάδα.

Την Τετάρτη (09.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...