Χωρίς ανάσα

Λίγες μόλις ώρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό κόντρα στον ΟΦΗ
Χωρίς ανάσα

στο γήπεδο της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ιανουάριος είναι μήνας γεμάτος αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει. Την Τετάρτη (15.01) ο Δικέφαλος υποδέχεται τους Κρητικούς έχοντας σημαντικό προβάδισμα, χωρίς όμως να υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση κόντρα σε μία δυνατή ομάδα όπως ο ΟΦΗ.

Την Δευτέρα (13.01) η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν πρόγραμμα υψηλής έντασης, που περιελάμβανε rondo, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε πρόγραμμα μειωμένης έντασης στο πλαίσιο της γενικότερης διαχείρισης της επιστροφής του μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ ο Λέο Ζαμπά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τις θεραπείες του.

Την Τρίτη (14.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...