Λουτσέσκου και Nouvelle Vague: Η πρώτη εικόνα από την Ολλανδία
SHARE:

Τα… πιτσιρίκια ταξίδεψαν με όρεξη, διάθεση και τρομερή ενέργεια να αρπάξουν την ευκαιρία τους επί ολλανδικού εδάφους. Την περσινή σεζόν έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους σε ΠΑΟΚ Β και Κ19 και πλέον μπαίνουν στα... βαθιά, δείχνοντας από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ότι ήρθαν για να... διεκδικήσουν και να μείνουν.
Ο Ιταλός συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Πάολο Καστορίνα, μετά τη λήξη της πρώτης προπόνησης του Δικεφάλου επί ολλανδικού εδάφους είχε ένα τετ-α-τετ με τον 18χρονο Δημήτρη Μπαταούλα, το οποίο διήρκησε αρκετή ώρα, κάνοντας στον υψηλόσωμο στόπερ ασκήσεις που αφορούσαν το «ψηλό» παιχνίδι και τις κεφαλιές.
Εν μέσω της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε… ιδιαίτερα στον Ανέστη Μύθου, ενώ έδινε συνεχώς οδηγίες και στον Μαχαμαντού Μπάλντε, αλλά και σε όλα τα «μικρά» που συμμετείχαν ενεργά στις ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Δημήτρη Χατσίδη, ο οποίος ξεκίνησε με τη σειρά του με το πόδι στο... γκάζι τη φετινή προετοιμασία, σκοράροντας τόσο στο φιλικό απέναντι στον Πανσερραϊκό, όσο και χθες στο οικογενειακό διπλό.
Άκρως θετικά λοιπόν τα πρώτα δείγματα από τη Nouvelle vague του ΠΑΟΚ, η οποία δείχνει ότι ήρθε για να «αρπάξει» την ευκαιρία από τα μαλλιά. Άλλωστε με την αλλαγή του φορμάτ στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος, τα παιδιά αυτά θα βρουν παραπάνω χρόνο συμμετοχής, με το τεχνικό επιτελείο να τους ενσωματώνει στο υπόλοιπο γκρουπ με το... καλημέρα.