Η Γκενκ για Σαμάτα: «Μια ωραία επανένωση με τον ήρωά μας»

Φιλικό Νο3 για τον ΠΑΟΚ, με τους πρωταθλητές να αντιμετωπίζουν την Γκενκ επί ολλανδικού εδάφους - Το μήνυμα της Γκενκ για τον δικό τους «ήρωα», Άλι Σαμάτα.
Πηγή: sdna.gr
Η Γκενκ για Σαμάτα: «Μια ωραία επανένωση με τον ήρωά μας»
Photo Credits: @PAOKFC

Ένα παιχνίδι με δύο ημίχρονα διάρκειας 60 λεπτών το καθένα, θα δώσει σήμερα ο Δικέφαλος απέναντι στην Γκενκ (19.00). Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, οι Βέλγοι έδειξαν ανυπόμονοι για την «επανένωση» με τον πρώην παίκτη τους, Άλι Σαμάτα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως θα είναι μία ωραία συνάντηση με τον ήρωα μας.

Αξίζει προφανώς να αναφερθεί κανείς στα πεπραγμένα του Τανζανού φορ, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στην Γκενκ, καταγράφοντας 227 παιχνίδια συνολικά με 82 γκολ και 21 ασίστ. Μάλιστα, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα τη σεζόν 18/19 ενώ την επόμενη χρονιά κέρδισε το Σούπερ Καπ.

Την χρονιά του βαρύτιμου τροπαίου, ο Σαμάτα ήταν στα... κόκκινα, πετυχαίνοντας 32 γκολ σε 51 παιχνίδια, ενώ μόνο στο πρωτάθλημα βρήκε δίχτυα 23 φορές. Συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς πως έφυγε με πολύ καλές αναμνήσεις από το Βέλγιο, με τους ανθρώπους της Γκενκ να ανυπομονούν για να δουν ξανά από κοντά ένα πρόσωπο πολύ οικείο σε εκείνους...

Διαβάστε ακόμη...