«Έκλεισε» ο Μιτρίτα και ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη!

Συμφωνία επετεύχθη και αναμένεται να επικυρωθεί με την άφιξη του Αλεξάντρου Μιτρίτα στη Θεσσαλονίκη.
«Έκλεισε» ο Μιτρίτα και ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη!

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε μια ακόμη μεταγραφική υπόθεση και ενισχύεται με τον 26χρονο Ρουμάνο winger της New York City!
Η άφιξη του Τσούμπα Άκπομ άνοιξε το χορό των αφίξεων για τους Θεσσαλονικείς καθώς αναμένουν άμεσα και νέα πρόσωπα στη Θεσσαλονίκη, με τον Αλεξάντρου Μιτρίτα να παίρνει σκυτάλη. Εδώ και περίπου δύο ημέρες, ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει σε απόλυτη συμφωνία με την New York City FC για την απόκτηση του Μιτρίτα υπό καθεστώς δανεισμού, ωστόσο, έπρεπε να ξεπεραστούν οι ανοιχτές εκκρεμότητες της ομάδας του με την Αλ Αχλί που είχε μέχρι πρότινος τα δικαιώματά του.

Συνεπώς, από τον ΠΑΟΚ διατηρούσαν χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας πως η υπόθεση δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων τους και περίμεναν το «πράσινο» φως από την ομάδα του MLS προκειμένου να «τρέξουν» τη μεταγραφή. Φαίνεται πως όλα «κλείνουν» θετικά για τους Θεσσαλονικείς που ενισχύονται στα αριστερά της επίθεσης με τον Αλεξάντρου Μιτρίτα, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την Πέμπτη, λοιπόν, αναμένεται αρκετή κινητικότητα στα πέριξ του ΠΑΟΚ και κυρίως στη Θεσσαλονίκη καθώς είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ρουμάνου προκειμένου να δρομολογήσουν τα διαδικαστικά και κατόπιν να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Διαβάστε ακόμη...