Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, μια «ανάσα» από την απόκτηση του Σίνζι Καγκάβα είναι ο ΠΑΟΚ, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να «ντύνουν» στα ασπρόμαυρα τον έμπειρο μεσοεπιθετικό!
Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα!

Το καλοκαίρι βρέθηκε στα ραντάρ του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επιχείρησαν το μεγάλο... κόλπο, ωστόσο, μερικούς μήνες μετά του δίνουν σάρκα και οστά, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή Καγκάβα στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε την ενίσχυση στον άξονα και στόχευσε στην περίπτωσή του δεδομένης της εμπειρίας και των παραστάσεων που κουβαλά από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Συνεπώς, στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη έφτασε στην πολυπόθητη συμφωνία με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό που που αγωνίζεται και στη θέση "8" και στη θέση "10" έχει μείνει ελεύθερος από τον Οκτώβριο του 2020 από την ισπανική Σαραγόσα.

Πάμπλο Γκαρσία και Σίνζι Καγκάβα τα είπαν για αρκετή ώρα στα ισπανικά, γεγονός που σφράγισε και τη συμφωνία! Το μοναδικό ερωτηματικό στην περίπτωσή του έγκειται στην έλλειψη αγωνιστική ρυθμού, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει...

Άμεσα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε ένα «καυτό» μεταγραφικό Γενάρη για τον ΠΑΟΚ!

 

Διαβάστε ακόμη...