Μέχρι Παρασκευή για ελεύθερο παίκτη

Την Παρασκευή 14/9 εκπνέει η προθεσμία που δόθηκε από την ΕΠΟ για να μπορέσουν να αποκτήσουν οι ομάδες κάποιον παίκτη που είναι ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά...
Μέχρι Παρασκευή για ελεύθερο παίκτη

Ονόματα τέτοιων παικτών κυκλοφορούν ουκ ολίγα και η πρόσφατη εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι να αποκτηθεί κάποιος παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Βέβαια το ζητούμενο στην υπόθεση είναι ότι οι παίκτες που ανήκουν στην κατηγορία των "ελεύθερων" έχουν λύσει τα προηγούμενα συμβόλαιά τους στα τέλη του Ιούνη.

Αυτό σημαίνει πως ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν είναι υψηλός καθότι δεν έκαναν προετοιμασία με κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, θέλει να βρει ετοιμοπόλεμο παίκτη, που θα μπει κατευθείαν στην 11άδα για να βοηθήσει άμεσα καθότι οι απουσίες βασικών παικτών από τα τελευταία παιχνίδια έχουν ρίξει την εικόνα της ομάδας. Η υπόθεση πάντως μοιάζει σαν να ψάχνουμε "ψύλλο στα άχυρα"!

Το σκάουτινγκ πάντως συνεχίζεται αλλά όσο περνούνε οι ημέρες τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να πραγματοποηθεί κάποια μεταγραφή, αφού στενεύουν τα χρονικά περιθώρια.    

Διαβάστε ακόμη...