Κοιτάει Ρετζινάλντο ο ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρετζινάλντο έδειξε ο ΠΑΟΚ, με τον 29χρονο Βραζιλιάνο να αποτελεί τον παίκτη που πιθανόν να αποτελέσει μία πολύ σημαντική προσθήκη για τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Κοιτάει Ρετζινάλντο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την oμάδα του τη Σιένα και πλέον αυτό που απομένει για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού από τη Βραζιλία, ο οποίος έχει αγωνισθεί και στις Πάρμα, Φιορεντίνα και Τρεβίζο, είναι το δικό του οκ.

Το συμβόλαιο του Ρετζινάλντο, που αγωνίζεται κυρίως σαν δεύτερος επιθετικός, αλλά και σαν χαφ εξτρέμ, λήγει το επόμενο καλοκαίρι με τους Ιταλούς και ο ΠΑΟΚ θα τον αποκτήσει σαν ελεύθερο. Αυτό που απομένει είναι το «ΟΚ» του ίδιου του παίκτη, ο οποίος δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνός για τα οικονομικά δεδομένα του «Δικεφάλου».

Γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1983, ο ύψους 1.75μ. μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Κάμπο Γκράντε και στη συνέχεια της Τρεβίζο. Στη μεγάλη ομάδα της Τρεβίζο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2001-2006), ενώ στη συνέχεια η Φιορεντίνα τον απέκτησε δίνοντας ένα εκατομμύριο ευρώ. Μετά από μία χρονιά με 27 ματς και 6 γκολ, ήρθε η μεταγραφή του στην Πάρμα έναντι 4,5 εκ. ευρώ, στην οποία αγωνίστηκε δύο χρόνια ζώντας τον υποβιβασμό στην Serie B και στη συνέχεια την άνοδο ξανά στην πρώτη κατηγορία.

Τον Ιούνιο του 2009 τον απέκτησε με συνιδιοκτησία (και δίνοντας 2,5 εκ. ευρώ) η Σιένα στην οποία έζησε και πάλι υποβιβασμό και άνοδο. Το Μάρτιο του 2012 πήγε δανεικός στην Γιουνάιτεντ Τσίμπα της Ιαπωνίας, παίζοντας σε δέκα αγώνες.

Δείτε τον στα videos που ακολουθούν:

Διαβάστε ακόμη...