ΜΜΕ Σουηδίας: «Άλι προς ΠΑΟΚ, ψάχνεται ήδη η Μάλμε»

Η Μάλμε ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τάχα Άλι, ο οποίος «παίζει» δυνατά για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ.
Πηγή: paok24.com
ΜΜΕ Σουηδίας: «Άλι προς ΠΑΟΚ, ψάχνεται ήδη η Μάλμε»

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τάχα Άλι της Μάλμε είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό καθώς ο Δικέφαλος έχει καταθέσει πρόταση στη Μάλμε για να κάνει δικό του τον διεθνή αριστερό εξτρέμ.

Το συμβόλαιο του Σουηδού με τη Μάλμε ολοκληρώνεται το φετινό Δεκέμβριο και οι ασπρόμαυροι αποφάσισαν να «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή για να ενισχύσουν σε μία από τις θέσεις που ήθελαν.

Οι Σουηδοί μάλιστα φαίνεται να μετρούν αντίστροφα για την αποχώρηση του Άλι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Γι’ αυτό το λόγο και αναφέρουν ότι είναι ερωτηματικό εάν ο ποδοσφαιριστής θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Γκέτεμποργκ στις 12 Ιουλίου.

Μάλιστα, η Μάλμε εμφανίζεται να έχει ήδη βγει στην αγορά για να αναζητήσει αντικαταστάτη.

«Η εξέλιξη αυτή πιθανότατα θα επιταχύνει τις προσπάθειες της Μάλμε για την απόκτηση νέου εξτρέμ. Ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες ο σύλλογος αναζητούσε παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, δίνοντας προτεραιότητα σε έναν αριστεροπόδαρο δεξιό εξτρέμ» σημειώνουν οι Σουηδοί, που υπογραμμίζουν πως οι τωρινές εναλλακτικές στη θέση είναι λίγες, καθώς πέραν του Όσκαρ Σιόστραντ δεν υπάρχει κάποιος άλλος «καθαρόαιμος» αριστερός εξτρέμ στο ρόστερ της Μάλμε.

Διαβάστε ακόμη...