Τα οικονομικά δεδομένα για Κραλ

Μετά τη χθεσινή αναφορά του «Kicker», νέο δημοσίευμα στη Γερμανία σήμερα, αυτήν τη φορά από τη «Berliner Kurier», ασχολείται με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για τον 27χρονο μέσο της Ουνιόν Βερολίνου, Άλεξ Κραλ.
Πηγή: paok24.com
Τα οικονομικά δεδομένα για Κραλ

«Επέστρεψε για να φύγει! Ο Άλεξ Κραλ δεν έχει πλέον μέλλον στην Ουνιόν Βερολίνου. Ο Τσέχος μέσος πρόκειται να πωληθεί το καλοκαίρι μετά από ένα χρόνο δανεισμού στην Εσπανιόλ. Το αναφέρουν ελληνικά μέσα ενημέρωσης: Ο ΠΑΟΚ θέλει να αγοράσει τον Κραλ. Θα τολμήσει ο παίκτης να δοκιμάσει την τύχη του στη Θεσσαλονίκη; Γιατί εκεί θα συναντήσει τον και τον Τζόντζο Κένι.

Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον Κραλ μπορεί να αποδειχθούν σκληρές και δύσκολες. Ο Τσέχος αρχικά επρόκειτο να πωληθεί στην Εσπανιόλ έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά ο ισπανικός σύλλογος δεν άσκησε την οψιόν αγοράς μετά από δανεισμό ενός έτους, παρόλο που ο Κραλ ήταν βασικός εκεί. Ο αμυντικός μέσος έχει συμβόλαιο με την Ουνιόν μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Μόνο αυτό το καλοκαίρι η ομάδα μπορεί να αποσπάσει υψηλότερο ποσό. Πόσα χρήματα θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης για τον Κραλ;» σημειώνεται στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας για τον Τσέχο μέσο, φτάνουν τα 5.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...