Ο Λύρατζης συναντά και πάλι τον Μπάτσι - Συμφώνησε με τον Πανσερραϊκό
SHARE:

Ο 25χρονος πλάγιος μπακ μετακομίζει στις Σέρρες για λογαριασμό των «Λιονταριών», όπου πρώτος προπονητής είναι ο Κριστιάνο Μπάτσι, με τους δύο να «ανταμώνουν» ξανά, μετά το πέρασμα τους από τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που δεν έγινε πράξη πέρσι, λόγω περιορισμών στις μεταγραφές της πορτογαλικής Μποαβίστα, θα λάβει χώρα φέτος στον Πανσερραϊκό σε επίπεδο Super League.
Ο Λύρατζης αντιλήφθηκε πόσο πολύ τον ήθελε στον Πανσερραϊκό ο Ιταλός προπονητής με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στον ΠΑΟΚ όταν ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Λουτσέσκου και από τους άμεσους συνεργάτες του Ρουμάνου τεχνικού.
Ο Έλληνας αμυντικός που μεγάλωσε στα «φυτώρια» των Θεσσαλονικιών, μετράει τρεις δανεισμούς στην καριέρα του σε ΝΠΣ Βόλο, Αστέρα Τρίπολης και Ναϊμέγκεν, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Μάιο.