Η Κοπεγχάγη το έχει ξανακάνει όπως με Κοτάρσκι – «Κλειδώνει» ακόμα έναν τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

Ο κύκλος του Ντόμινικ Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ κλείνει οριστικά, καθώς ο Δικέφαλος ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Κοπεγχάγη για τη μεταγραφή του Κροάτη τερματοφύλακα.
Πηγή: paoktoday.gr
Η Κοπεγχάγη το έχει ξανακάνει όπως με Κοτάρσκι – «Κλειδώνει» ακόμα έναν τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOKFC

Ο 24χρονος πορτιέρο ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Superliga της Δανίας, αποχαιρετώντας τη Θεσσαλονίκη ύστερα από τρία γεμάτα χρόνια.

Ο διεθνής Κροάτης τερματοφύλακας κατέγραψε συνολικά 139 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 49 αγώνες, ενώ δέχθηκε 147 γκολ.

Η προσφορά του υπήρξε καθοριστική, με αποκορύφωμα τη συμβολή του στην κατάκτηση του πιο εντυπωσιακού και ιστορικού πρωταθλήματος της Super League για τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ δίνει τερματοφύλακα στην ομάδα της Κοπεγχάγης. Το 2016, ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος δεν είχε στεριώσει στη Θεσσαλονίκη μετά τη μεταγραφή του από τη Μάλμε, παραχωρήθηκε δανεικός στον δανέζικο σύλλογο.

Η Κοπεγχάγη ενεργοποίησε στη συνέχεια την οψιόν αγοράς του Σουηδού τερματοφύλακα, διατηρώντας τον στο ρόστερ της έως το 2018, όταν και μεταγράφηκε στη Ρόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε καταγράψει 100 συμμετοχές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του για 45 αναμετρήσεις.

Ο Όλσεν, σήμερα στα 35 του χρόνια, έχει αγωνιστεί επίσης σε Κάλιαρι, Έβερτον, Άστον Βίλα και πλέον έχει επιστρέψει στη Μάλμε, απ’ όπου ξεκίνησε.

Διαβάστε ακόμη...