Σενάριο από την Δανία για ΠΑΟΚ και παίκτη της Ροστόφ

Μεταγραφικό σενάριο από τη Δανία, αλλά για παίκτη που ανήκει σε ομάδα της Ρωσίας, έρχεται για τον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα οι ασπρόμαυροι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 22χρονο Βόσνιο χαφ, Αρμίν Γκίγκοβιτς.
Πηγή: thessports.gr
Σενάριο από την Δανία για ΠΑΟΚ και παίκτη της Ροστόφ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tipsbladet», ο παίκτης, ο οποίος γεννήθηκε στη Σουηδία, αλλά επέλεξε να εκπροσωπήσει την πρώην γιουγκοσλαβική χώρα σε διεθνές επίπεδο, αποχωρεί από τη Μίντιλαντ, στην οποία έπαιξε φέτος κι επιστρέφει στη Ροστόφ, ομάδα στην οποία κι ανήκει.

Όπως αναφέρουν οι Δανοί, ο Γκίγκοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί τη διάταξη της UEFA, η οποία επιτρέπει σε παίκτες που αγωνίζονται σε Ρωσία και Ουκρανία να αποχωρήσουν από τις συγκεκριμένες χώρες λόγω της ανασφάλειας που υπάρχει για τον μεταξύ τους πόλεμο. Και κάπου το δημοσίευμα “μπλέκει” τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μάλιστα πως οι ασπρόμαυροι έχουν καταθέσει ήδη την πρότασή τους στον Βόσνιο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ο Γκίγκοβιτς έχει συμβόλαιο με την Ροστόφ μέχρι το 2025, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 53 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Δανίας με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...