Αύριο (19/6) το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη ο Καμαρά!

Ημέρα... Μαντί Καμαρά θα είναι η Τετάρτη (19/6) καθώς στις 15.00 αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ για υπογραφές και ιατρικά!
Πηγή: sdna.gr
Αύριο (19/6) το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη ο Καμαρά!

Μία ημέρα πριν την επίσημη «πρώτη» του ΠΑΟΚ, ο Μαντί Καμαρά θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δρομολογήσει τις εξελίξεις της μεταγραφής του στους ασπρόμαυρους.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 27χρονος εξτρέμ από την Γουινέα έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, με ένα σούπερ πακέτο που θα του αποφέρει πάνω από 4.5 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως συμπεριλαμβάνεται και το πριμ υπογραφής ύψους 1.2 εκατ. ευρώ στην σχετική συμφωνία των δύο πλευρών.

Με πτήση από το Παρίσι, ο Καμαρά αναμένεται στις 15.00 στην Θεσσαλονίκη, όπου θα τον υποδεχθούν οι άνθρωποι του Δικεφάλου. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να δρομολογηθεί και το τυπικό σκέλος με τις υπογραφές.

Θυμίζουμε πως αύριο (19/6) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη και ο Στέφαν Σβαμπ για να «κλείσει» η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να δώσει κανονικά το παρών στην «πρώτη» της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμη...