“Στην … pole position η Άιντραχτ – Αυτά δίνει για Κουλιεράκη”

Τι υποστηρίζουν διεθνή media για τον στόπερ του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
“Στην … pole position η Άιντραχτ – Αυτά δίνει για Κουλιεράκη”
Photo Credits: @paok24.com website

O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης εξακολουθεί να μαγνητίζει πολλά βλέμματα επάνω του και βλέπει το όνομά του να φιγουράρει για μία ακόμη φορά, στα διεθνή media.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχει τον στόπερ του ΠΑΟΚ ψηλά στη λίστα της, με το Sky Sport να σημειώνει πως ο “Δικέφαλος” αξιώνει περίπου 13 εκατ. ευρώ για τον παίκτη του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει συνδεθεί με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως είναι πιο ακριβός απ’ ότι περίμεναν. Ο ΠΑΟΚ ζητά 13 εκατ. ευρώ για τον Κουλιεράκη, με την Άιντραχτ να δίνει 7-8 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει θεμελιώδης συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Άιντραχτ κι ο Κουλιεράκης θέλει να μετακομίσει στον σύλλογο της Bundesliga. Ο Έλληνας αμυντικός μάλλον θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον και από την ιταλική Serie A, αλλά η Φρανκφούρτη βρίσκεται στην… pole position.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενδιαφέρεται για τον παίκτη εδώ και καιρό και φαίνεται πως ο Κουλιεράκης μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Γουίλιαν Πάτσο. Ο αμυντικός από το Εκουαδόρ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα με τους οικονομικά ισχυρούς συλλόγους της αγγλικής Premier League με την Λίβερπουλ, την Άρσεναλ αλλά και την Ντόρτμουντ από την Γερμανία να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Αν βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την πώληση του Πάτσο, η ομάδα της Φρανκφούρτης πιθανότατα θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη μεταγραφή του Κουλιεράκη χωρίς κανένα πρόβλημα“, σημειώνει μεταξύ άλλων το Sky Sport.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- 13 εκατ. και η Άιντραχτ φτάνει για την ώρα στια 7-8. Ο Κουλιεράκης βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο και μένει να φανεί, ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

 

Διαβάστε ακόμη...