ΠΑΟΚ για Αντρίγια και Κράσνονταρ: «Έχουμε ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται ότι δεν πωλείται»

Σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ φαίνεται πως ήρθαν Ρώσοι δημοσιογράφοι προκειμένου να λάβουν μία απάντηση για τις προθέσεις του Δικεφάλου με φόντο το ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ για Αντρίγια και Κράσνονταρ: «Έχουμε ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται ότι δεν πωλείται»
Photo Credits: @sdna.gr

 

Εδώ και ημέρες, το όνομα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς φιγουράρει στα δημοσιεύματα της Ρωσίας καθώς «εμπλέκεται» με την Κράσνονταρ. Μάλιστα, μερικές ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι Ρώσοι επανήλθαν με νέο «χτύπημα», αναφέροντας πως η μεταγραφή του 27χρονου Σέρβου δεν προχώρησε λόγω της εγκυμοσύνης της μέλλουσας συζύγου του.  

Σήμερα, ήρθε και η απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ για το θέμα που προέκυψε με τον Ζίβκοβιτς. Χωρίς να κατονομάζεται ο άνθρωπος που μίλησε στην ρωσική ιστοσελίδα, από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υποστηρίζεται πως:

«Αν έχει λάβει επίσημη πρόταση ο ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ; Όχι. Έχουμε ενημερώσει όλους τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Ζίβκοβιτς ότι δεν θα συζητήσουμε την επιλογή να τον πουλήσουμε. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, τον υπολογίζουμε», ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ερώτηση που τέθηκε από την πλευρά της ρωσικής ιστοσελίδας sport-express.ru.

Διαβάστε ακόμη...