Στον Αστέρα ο Παπάζογλου !
Στον Αστέρα Τρίπολης θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι, ο επιθετικός της ομάδας μας Σάκης Παπάζογλου, μετά τη συμφωνία των δύο ΠΑΕ για παραχώρηση του παίκτη, με μορφή δανεισμού.
SHARE:

Στον Αστέρα Τρίπολης θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι ο επιθετικός της ομάδας μας, Σάκης Παπάζογλου.
Σήμερα, τελευταία μέρα των μεταγραφών οι δύο ομάδες συμφώνησαν στη μετακίνηση ώστε ο Παπάζογλου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αλλά και να βοηθήσει τους Αρκάδες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Ασφαλώς σημαντικό ρόλο στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή (με τη μορφή δανεισμού), έπαιξε η παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας της Πελοποννήσου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Παπάζογλου με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες».