Πόνεσαν τα μάτια μας στην επανάληψη!

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο...
Πόνεσαν τα μάτια μας στην επανάληψη!

Μπροστά σε περίπου 400 ΠΑΟκτσήδες που βρέθηκαν στο γήπεδο, ο Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Κοροβέση – Τζιαβέλλα – Κόστα – Σκόνδρα στην άμυνα, Τσίμιροτ - Τζιόλη αμυντικά χαφ, Μακ – Πέλκα – Ροντριγκες στα χαφ και τον Αθανασιάδη στην κορυφή.

Μετά από ένα μοιρασμένο αρχικό τέταρτο, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να βρει δίχτυα στο 15', χάρη σε μια εξαιρετική έμπνευση του Πέλκα, που με μακρινή λόμπα κρέμασε τον Διούδη αναγκάζοντάς τον να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του!

Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του από τα αριστερά, ο Πέλκας χώθηκε στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων, έπιασε την κεφαλιά εξ επαφής αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35ο λεπτό, ο Πανιώνιος με κεφαλιά του Μασούρα, έκανε το 1-1! Η πρώτη επικίνδυνη φάση των γηπεδούχων κατεληξε σε γκολ!!! Η φάση ξεκίνησε από τα αριστερά, ο Οικονόμου εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Σκόνδρα από το άκρο της άμυνας, γύρισε την μπάλα στο 2ο δοκάρι και ο επερχόμενος αμαρκάριστος Μασούρας σκόραρε, την ώρα που οι κεντρικοί αμυντικοί και ο Κοροβέσης απλά παρακολουθούσαν!

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοφάριση βγήκε στην επίθεση για να απειλήσει, ο Πανιώνιος έπαιζε άμυνα στο μισό γήπεδο, δεν είχαμε κάποια αξιομνμόνευτη φάση και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 1-1, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή (41%-59%) και οι δύο ομάδες να έχουν από τρεις μόλις τελικές προσπάθειες.

Η επανάληψη επεφύλασσε ένα πολύ κακό παιχνίδι, με πολλά λάθη και έναν ΠΑΟΚ να αρκείται στην ισοπαλία, κάτι που τελικά πέτυχε καθώς οι γηπεδούχοι δεν έβγαλαν ούτε υποψία φάσης! Ήταν ένα 45λεπτο που θα ξεχαστεί πολύ εύκολα, ένα από τα χειρότερα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν!!!

Ζάιρο - Μυστακίδης -Σάμπο ήταν οι κινήσεις του Κροάτη τεχνικού από τον πάγκο, χωρίς αυτές να αλλάξουν τη μορφή του παιχνιδιού!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μπαργκάν (68' Τζανδάρης), Μασούρας (81' Χαλκιαδάκης), Ansarifard (58' Καραμάνος).

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Ροντρίγκες (82' Μυστακίδης), Πέλκας (91' Σάμπο), Μακ (56' Ζάιρο), Αθανασιάδης...

.................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο στη σέντρα

8ο λεπτό: Νευρικό παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά, αρκετά τα λάθη εκατέρωθεν...

15ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πέλκας με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, κρεμάει τον Διούδη και ανοίγει το σκορ!

19ο λεπτό: Δοκάρι ο ΠΑΟΚ με εξ επαφής κεφαλιά του Πέλκα!

Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, υπάρχουν λακούβες που θέλουν προσοχή

25ο λεπτό: Έχει την κατοχή της μπάλας ο Δικέφαλος μέχρι στιγμής (45%-55%)

35ο λεπτό: 1-1 ο Πανιώνιος με κεφαλιά του Μασούρα! Η πρώτη επικίνδυνη φάση των γηπεδούχων καταλήγει σε γκολ!!! Η φάση ξεκίνησε από τα αριστερά, ο Οικονόμου πέρασε τον Σκόνδρα, γύρισε την μπάλα στο 2ο δοκάρι και ο επερχόμενος Μασούρας σκόραρε!

38ο λεπτό: Κίτρινη στον Πέλκα

39ο λεπτό: Κίτρινη στον Ansarifard

44ο λεπτό: Καλή προσπάθεια του Ροντρίγκες από τα αριστερά, το σουτ του βρήκε στο κεφάλι του Ρισβάνη και πέρασε κόρνερ, χωρίς συνέχεια η φάση...

Ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

49o λεπτό: Ο Μασούρας πήγε να εκμεταλλευτεί μπέρδεμα ανάμεσα σε Κοροβέση - Βελλίδη, με τον τελευταίο να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο

50ό λεπτό: Σουτ του Τσίμιροτ από καλή θέση απελπιστικά άουτ

55ο λεπτό: Κίτρινη στον Κλάους

Ο Ζάιρο θα είναι η πρώτη κίνηση του Τούντορ, θα μπει στη θέση του Μακ που δεν υπήρχε σήμερα στο ματς

56ο λεπτό: Ζάιρο στη θέση του Μακ

58ο λεπτό: Καραμάνος στη θέση του Ansarifard

66ο λεπτό: Σέντρα σουτ του Ζάιρο από τα δεξιά δεν προλαβαίνει να βάλει καλά την προβολή ο Αθανασιάδης, η μπάλα πέρασε άουτ

67ο λεπτό: Κίτρινη στον Ρισβάνη για μαρκάροσμα στον Πέλκα

68ο λεπτό: Τζανδάρης στη θέση του Μπαρκάν

73ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσίμιροτ

Ο ΠΑΟΚ κάνει ένα πολύ κακό 2ο ημίχρονο μέχρι στιγμής! Μοιάζει να θέλει να διαχειριστεί το 1-1 και τίποτε περισσότερο!

80ό λεπτό: Κίτρινη στον Σκόνδρα

81ο λεπτό: Χαλκιαδάκης στη θέση του Μασούρα κλείνει τις αλλαγές ο Πανιώνιος βάζοντας στο ματς έναν ακόμη παίκτη του γάβου

82ο λεπτό: Μυστακίδης στη θέση του Ροντρίγκες (ελάχιστα πρόσφερε!)

85ο λεπτό: Κίτρινη στον Σιώπη για μαρκάρισμα στον Σκόνδρα

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

91ο λεπτό: Σάμπο στη θέση του Πέλκα

Τέλος

.............................................

Το pregame της αναμέτρησης

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του, οι πρώτοι βρίσκονται ήδη στις εξέδρες του γηπέδου και υπολογίζονται σε περίπου 400 αυτή τη στιγμή ... Υπάρχει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο και από εκεί μποριύν να προμηθεύονται εισιτήρια όσοι θέλουν να δουν το παιχνίδι από κοντά!

15:00 Βγήκε για προθέρμανση ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...