Συγκίνηση "στον αέρα" για τον ΠΑΟΚ!

Δεν πέρασε απαρατήρητη η συγκίνηση της ρεπόρτερ της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη λόγω της εξέλιξης του αγώνα Κυπέλλου που έγινε την Τετάρτη 21/2 στη Λεωφόρο!
Συγκίνηση "στον αέρα" για τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @glomex

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν είναι και η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ μας καθηλώνει μπροστά στις οθόνες της τηλεόρασης, προσφέροντάς μας τεράστιες συγκινήσεις!

Άλλες φορές μας γεμίζει με χαρά και άλλες με λύπη! Το άσπρο και το μαύρο της ζωής μας! Ο χτεσινός αποκλεισμός στη Λεωφόρο και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, μας θύμισε στιγμές του παρελθόντος που χαράχτηκαν στη μνήμη μας  για πάντα!

Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο, "η μπάλα είναι πόρνη" που είπε παλιότερα και μια ψυχή και δεν παίρνει πάντα αυτό που δικαιούται ο καλύτερος!

Η ήττα όμως σε τέτοιες περιπτώσεις γεννάει και οπαδούς, η δύναμή της είναι πολύ μεγάλη σε επιλεκτικές περιπτώσεις, για να δανειστούμε τη σκέψη του Μπάνε στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες!

Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να χτίσει πάνω στο χτεσινό παιχνίδι, στον απόηχο του οποίου θα θυμόμαστε και τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη Λία Χριστάρα, η οποία ζωντανά "στον αέρα" σκούπισε ένα δάκρυ της, λέγοντας ότι αυτό συνέβη λόγω του χθεσινού αγώνα Κυπέλλου...  

Διαβάστε ακόμη...