Μιχαηλίδης: «Με αυτοπεποίθηση στη Λεωφόρο για την πρόκριση»

Από forzaonline.gr: Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τόνισε ότι η ομάδα του δεν άξιζε της ήττας και ότι παρά το 0-1 ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς.
Μιχαηλίδης: «Με αυτοπεποίθηση στη Λεωφόρο για την πρόκριση»
Photo Credits: @forzaonline

«Μας αφήνει μια απογοήτευση όταν χάνεις στην έδρα σου. Δεν θέλαμε να χάσουμε σήμερα, δεν πιστεύω ότι αξίζαμε να χάσουμε. Είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού, κάναμε κάποιες φάσεις, ατυχήσαμε σε μερικές, μπορούσαμε να σκοράρουμε και να κάνουμε το 1-1. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πάμε εκεί μέσα να πάρουμε την πρόκριση με αυτοπεποίθηση, με αυτό που ξέρουμε να παίζουμε και αυτό θα κάνουμε» υπογράμμισε στις δηλώσεις του.

Και συμπλήρωσε: «Δεν υστερήσαμε σε κάποιο κομμάτι, ήμασταν νωθροί σε κάποιες φάσεις. Δεχθήκαμε το γκολ από κάποια λάθη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, θα πάμε εκεί πέρα με αυτοπεποίθηση, με το παιχνίδι μας με αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά, το έχουμε ξανακάνει και θα πάρουμε την πρόκριση. Μετά από το 0-1 γέρνει η ζυγαριά αλλά 0-1 είναι, έχει άλλα 90 λεπτά, θα πάμε εκεί πέρα και θα πάρουμε την πρόκριση. Τίποτα δεν κρίνεται από το πρώτο παιχνίδι όσο και να ήταν το σκορ».

Διαβάστε ακόμη...