Κοτάρσκι: «Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός - Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

Από sdna.gr: Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ να σκοράρει και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση.
Κοτάρσκι: «Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός - Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»
Photo Credits: @SDNA

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός» και όπως και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να πάει στον επαναληπτικό της Λεωφόρου και να πάρει την πρόκριση από τον Παναθηναϊκό, παρά το 0-1 του πρώτου αγώνα.

«Δεν χρειάζεται να είμαστε νευρικοί μετά το σημερινό παιχνίδι, ούτε να το δραματοποιούμε ιδιαίτερα, έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να πάμε να παίξουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και να τις κερδίσουμε, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, υπήρχαν ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό.

Δεν θεωρώ ότι κάναμε κακό παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, είχαμε πολλές στιγμές για να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός ήρθε εδώ με πρώτο στόχο να μην χάσει και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση» τόνισε.

Διαβάστε ακόμη...