Ώρα τελικού για τον ΠΑΟΚ!

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν δίνει σήμερα 21/5 ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του 80ού τελικού του θεσμού...
Ώρα τελικού για τον ΠΑΟΚ!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesports HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων τόνισε: «Ξέρετε πολύ καλά. Δεν παίζουμε απλά έναν τελικό αύριο. Ο ΠΑΟΚ φέτος έφτασε στους οκτώ της Ευρώπης, βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα και θα είναι ιδανικό να πάρει το Κύπελλο. Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο και οι παίκτες έχουν καλή ψυχολογία. Γνωρίζουμε ότι φέτος περάσαμε από όλα τα στάδια. Καλές στιγμές, κακές στιγμές, χαρές, στεναχώριες, αλλά οι παίκτες αντιλαμβάνονται τι διακυβεύεται αύριο στον τελικό. Παίζουμε για να έχουμε μια από τις τέσσερις πιο πετυχημένες σεζόν στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Έχουμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση που αρμόζει για έναν τελικό και βάζοντας όλα αυτά στο τραπέζι, το κίνητρο βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος υπογράμμισε: «Έχω πει πολλές φορές σημασία έχει να κερδίζεις τους τελικούς, όχι να τους παίζεις. Στους τελικούς μετράει το αποτέλεσμα, όχι το θέαμα ή οι ευκαιρίες. Ένας ακόμα τελικός για εμάς και εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο να πάρουμε έναν ακόμα τίτλο. Θέλουμε να τελειώσουμε αυτή την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και αυτός ο τρόπος είναι να πάρουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πραγματικό δύσκολο παιχνίδι».

Ο Δικέφαλος κατεβαίνει πάνοπλος στην Αθήνα, χωρίς προβλήματα απουσιών (πέραν της γνωστής του Γιάννη Μιχαηλίδη) και θα έχει σήμερα στο ΟΑΚΑ τη συμπαράσταση 20.000 οπαδών του, που αψήφησαν για πολλοστή φορά τα 504  χιλιόμετρα και κατέβηκαν στην πρωτεύουσα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σάστρε, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ, Ολιβέιρα, Κούτσιας.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Γιοβάνοβιτς, θα στερηθεί της παρουσίας του Μακέντα (είδε κόκκινη την Τρίτη στην Τούμπα) και στην αποστολή της αθηναϊκής ομάδας συμπεριέλαβε τους: Διούδη, Μπρινιόλι, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο, Ιωαννίδη, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Κώτσιρα, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρα, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδη, Σιδερά.

Ο Ισπανός ρέφερι Lahoz Antonio ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Pau Devis, Palomar Robetro, 4ος ο Μανούχος, στο VAR ο Bengoechea Ricardo και στο AVAR o ... Ευαγγέλου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αγαδάκος.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΑΚΑΡΑ!

 

Διαβάστε ακόμη...