Περίπατος και πρόκριση από το πρώτο ματς!

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-0 την ΑΕΛ, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των ομάδων, για το Κύπελλο Ελλάδας της περιόδου 2020 - 2021...
Περίπατος και πρόκριση από το πρώτο ματς!

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα, Ντόουγκλας, Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Τζόλη, Κρμέντσικ.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε για πρώτη φορά στο 4', όταν ο Τζόλης από εξαιρετική θέση πλάσαρε άτσαλα τον Νάγκι, στέλνοντας την μπάλα μακριά από την εστία της ΑΕΛ. Δε συνέβη όμως το ίδιο έξι λεπτά αργότερα, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Κρμέντσικ από τα δεξιά, ο Τζόλης με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει την ΑΕΛ και αφού Τζόλης, Ζίβκοβιτς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Νάγκι, φτάσαμε στο 23ο λεπτό όταν ο Τζόλης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Ντόουγκλας και αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα και σκόραρε, γράφοντας το 2-0.

Στο 36ο λεπτό, ο Νάγκι απέκρουσε το σουτ του Ζϊβκοβιτς, μετά από μπαλιά - τακουνάκι του Κρμέντσικ, ενώ ίδια τύχη είχε δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Τζόλη.

Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 45λεπτο, είχε την κατοχή της μπάλας και τις αρκετές τελικές (πέντε ο Τζόλης!), με τους φιλοξενούμενους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, χωρίς πάντως να απειλήσουν.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48ο λεπτό, ο Κρμέντσικ μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς έκανε το 3-0 και επτά λεπτά αργότερα ο Ίνγκασον από κοντά σημείωσε το 4-0. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Γκαρσία πέρασε στο ματς τους Λάμπρου, Κούτσια αντί των Ουάρντα, Κρμέντσικ.

Λίγο αργότερα πέρασαν στο ματς και οι Λύρατζης, Σβαμπ, Μουργκ στις θέσεις των Περέιρα, Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς, όμως ο ΠΑΟΚ συνέχισε να παράγει φάσεις και στο 74ο λεπτό ο Τζόλης με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 5-0!

Στα λεπτά που απέμεναν ως το τελευταίο σφύριγμα του Γρατσάνη, ο ΠΑΟΚ είχε 1-2 καλές ευκαιρίες για να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ χωρίς ωστόσο οι παίκτες μας να τα καταφέρουν!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72' Λύρατζης), Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί (72' Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (72' Μουργκ), Ουάρντα (60' Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (60' Κούτσιας).

ΑΕΛ: Νάγκι, Γκοτζαμανίδης (64΄Τσόσιτς), Ζίζιτς, Μπέρτος (64' Μπέρτος), Μαϊδανός, Κολομπίνο (81' Στοΐνοβιτς), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας, Γλυνός (64' Πινακάς), Ντουρμισάι (76' Νούνιτς).

..................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

81ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Κούτσια ανα σουτάρει αρχικά και ο Νάγκι να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια ο Λάμπρου από κοντά σούταρε άουτ!

76ο λεπτό: Νούνιτς στη θέση του Ντουρμισάι

74ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τζόλης με διαγώνιο σουτ

72ο λεπτό: Μπαίνουν Λύρατζης, Σβαμπ, Μουργκ στις θέσεις των Περέιρα, Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς

68ο λεπτό: Κίτρινη στον Ηλιάδη, μπορούσε να ήταν όχι απλά κόκκινη αλλά κατακόκκινη, για επικίνδυνο παιχνίδι στον Περέιρα!

64ο λεπτό: Μπήκαν Τσόσιτς, Πινακάς, Νικολιάς και βγήκαν Γκοτζαμανίδης, Γλυνός, Μπέρτου

60ό λεπτό: Βγήκαν Ουάρντα, Κρμέντσικ και μπήκαν Λάμπρου, Κούτσιας

55ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ίνγκασον με κοντινό σουτ

54ο λεπτό: Καλό σουτ του Ζίβκοβιτς, άουτ η μπάλα!

49ο λεπτό: Κίτρινη στον Ζίβκοβιτς

48ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κρμέντσικ μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

39ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Ντουρμισάι από πλάγια θέση, άουτ η μπάλα

38ο λεπτό: Ο Νάγκι απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Τζόλη

36ο λεπτό: Ο Νάγκι απέκρουσε το σουτ του Ζϊβκοβιτς, μετά από μπαλιά - τακουνάκι του Κρμέντσικ

23ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τζόλης που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Ντόουγκλας και αφού απέφυγε τον Νάγκι σκόραρε

21ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Τζόλη να μην μπορεί από κοντά να νικήσει τον Νάγκι

19ο λεπτό: Ο Νάγκι απέκρουσε το σουτ του Ζίβκοβιτς

10ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ασίστ ο Κρμέντσικ, γκολ ο Τζόλης

4ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Τζόλη από πλεονεκτική θέση να πλασάρει απελπιστικά άουτ

3ο λεπτό: Το λάθος του Καρανίκα, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί ο Τζόλης

To παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΛ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72' Λύρατζης), Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί (72' Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (72' Μουργκ), Ουάρντα (60' Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (60' Κούτσιας). Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Κούτσιας

ΑΕΛ: Νάγκι, Γκοτζαμανίδης (64΄Τσόσιτς), Ζίζιτς, Μπέρτος (64' Μπέρτος), Μαϊδανός, Κολομπίνο (81' Στοΐνοβιτς), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας, Γλυνός (64' Πινακάς), Ντουρμισάι (76' Νούνιτς). Αναπληρωματικοί: Σουλούκος, Τσόσιτς, Πινακάς, Στοϊνοβιτς, Νούνιτς, Δάκτυλας, Νικολιάς

...........................

Το pregame της αναμέτρησης ...

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

16:30 Ξεκίνησαν ζέσταμα Πασχαλάκης - Ζίβκοβιτς

16:35 Βγήκαν για προθέρμανση οι φιλοξενούμενοι, ακολούθησε και ο ΠΑΟΚ

Από την αποστολή του ΠΑΟΚ "κόπηκαν" Κωνσταντέλιας και Βρακάς

Διαβάστε ακόμη...