Ώρα τελικού στο άδειο ΟΑΚΑ!

O τελικός της 77ης διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, διεξάγεται απόψε στις 20:30 στο "ασφαλές" (γελάνε και οι πέτρες) ΟΑΚΑ, με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί το 7ο Κύπελλο της ιστορίας του και το πρώτο νταμπλ...
Ώρα τελικού στο άδειο ΟΑΚΑ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά συμμετέχει για 20η φορά σε τελικό Κυπέλλου και μετράει, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έξι κατακτήσεις όπως μπορείτε να διαβάσετε και να θυμηθείτε  ΕΔΩ.

Η αναμέτρηση που διεξάγεται για μια ακόμη φορά στην έδρα του αντιπάλου, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας χτες (10/5) για τον τελικό, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα είναι ένα παιχνίδι με συναισθήματα. Δεν παίζει ρόλο η κούραση, δεν θα υπάρξει. Είμαστε δυο καλές ομάδες. Καταλαβαίνουμε ότι οι δυο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχει αφοσίωση για το Κύπελλο. Όταν παίζεις ένα τελευταίο παιχνίδι με το τρόπαιο στο τραπέζι, ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο για να τελειώσεις χαρούμενος.Είμαι αισιόδοξος και έχω αυτοπεποίθηση στην θέληση των παικτών μου, για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για την ιστορία του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τους γνωστούς τραυματίες Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, αλλά πήρε στην Αθήνα όλους τους υπόλοιπους παίκτες, από τους οποίους αναμένεται σε λίγες ώρες να κάνει γνωστή την 18άδα του τελικού.

Ερωτηματικά για την αρχική μας ενδεκάδα υπάρχουν, καθώς "παίζονται" οι θέσεις του αριστερού μπακ (Κρέσπο ή Γιαννούλης), καθώς και μία θέση στα φτερά της επίθεσης. 

Όπως προαναφέρθηκε και είναι γνωστό εδώ και μέρες, σήμερα στο "αν-ασφαλές" ΟΑΚΑ θα υπάρχουν ελάχιστοι θεατές, 1.040 για την ακρίβεια, με τις ομάδες να παίρνουν από 120 προσκλήσεις, 200 οι παίκτες για τις ανάγκες συγγενικών τους προσώπων και 600 η ΕΠΟ, η οποία είναι άγνωστο που θα τις μοιράσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υποπτευόμαστε κατά πού θα πάνε!

Ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάϊερ ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ βοηθοί του θα είναι συμπατριώτες του Τόρστεν Στίφνερ και Μάρκο Αχμίλερ. Χρέη τέταρτου θα κάνει ο Σβεν Γιαμπλόνσκι. Παρατηρητής θα είναι ο Λιφ Λίμπεργκ.

Το VAR θα χειριστούν οι Σάσα Στέγκεμαν και Μαρκ Μπος.

     

Διαβάστε ακόμη...