Με ψυχή για το πρώτο βήμα!

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής χρονιάς θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης στο τηγάνι ο "Δικέφαλος", αντιμετωπίζοντας στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου τον γάβρο.
Με ψυχή για το πρώτο βήμα!

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής χρονιάς θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης στο τηγάνι ο "Δικέφαλος", αντιμετωπίζοντας στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου τον... γάβρο.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Connex, ενώ θα υπάρχει live score στη σελίδα μας.

Ο ΠΑΟΚ  κατέβηκε στον Πειραιά αποφασιμένος να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ώστε την επόμενη Τετάρτη στην Τούμπα να σφραγίσει την πρόκρισή του στους "4" της διοργάνωσης. Μιας διοργάνωσης που αποτελεί στόχο για την ομάδα, αφού όλοι πιστεύουμε πως μπορεί φέτος ο "Δικέφαλος" να σηκώσει την κούπα.

Η ψυχολογία μετά το διπλό στο Πανθεσσαλικό είναι σίγουρα καλή και ο αντίπαλος ασφαλώς δεν είναι κανένα φόβητρο. Άλλωστε μην ξεχνάμε τις τρεις περσινές νίκες - στα τέσσερα  συνολικά ματς- που δώσαμε με τον έφηβο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες μας, να  μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι και ψυχωμένοι για να πάρουν το αποτέλεσμα, μιας και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Τους ζήτησε επίσης  να κρατούν τις θέσεις τους και να μην αφήσουν  τους γηπεδούχους  να πλησιάζουν  την περιοχή του Κώστα Χαλκιά.

Σύμφωνα με όσα διαφάνηκαν στις τελευταίες προπονήσεις,  ο ΠΑΟΚ θα κατέβει με 4-2-3-1 δίνοντας μεγάλο βάρος στο κέντρο και έχοντας φυσικά κατά νου το χτύπημα στην κόντρα.  Αναμένεται να ξεκινήσει  ο Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια,  στην άμυνα ο Σνάουτσνερ δεξιά, ο Λίνο αριστερά και οι Τσιρίλο - Κοντρέρας κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Γκαρσία και Τσουκαλάς  "κόφτες" ,  ενώ στο κέντρο (από αριστερά προς τα δεξιά)   ο Βιεϊρίνια, ο Ίβιτς και ο Φωτάκης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Σαλπιγγίδης ο οποίος στο ματς του Βόλου φάνηκε να έχει πλέον τις πολλές δυνάμεις που μας είχε συνηθίσει να διαθέτει τα τελευταία χρόνια.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται ακόμα και οι: Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας,  Σταφυλίδης Μουσλίμοβιτς,  Πετρίσεβιτς  και  Σαβίνι. Από αυτούς -ως είθισται- ένας θα κοπεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Σίγουρα όμως δε θα είναι κάποιος από τους νεαρούς Σταφυλίδη και Πετρίσεβιτς που πρέπει να είναι στην αποστολή της ομάδας μας, μιας και είναι κάτω από 20 ετών, κάτι που απαιτεί ο κανονισμός της διοργάνωσης...

Όσον αφορά τον αντίπαλο οι 18, που πήρε στην αποστολή ο Βαλβέρδε, είναι οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Χολέμπας.

Διαβάστε ακόμη...