ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Morris

Για το μονό νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 16:00, τον ΟΦΗ.
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Morris
Photo Credits: @acpaok

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», ύστερα από την μαθηματική κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος, με τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 3-0, έχουν μπροστά τους έναν πολύ σημαντικό αγώνα, με τον ίδιο αντίπαλο, αυτή την φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ Morris αφού απέκλεισε τις Δόξα Δράμας, Άρη και Παναθηναϊκό, βρίσκεται στους «4» του Κυπέλλου.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του TV Creta.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο αντιμετωπίσαμε πριν λίγες μέρες για το πρωτάθλημα, ωστόσο το παιχνίδι του κυπέλλου θα είναι διαφορετικό. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, και το κύπελλο ένας μικρός αγώνας δρόμου. Εδώ όπου έχουμε φτάσει, είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με πάρα πολύ σοβαρότητα και προσοχή, μπαίνοντας αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τη νίκη η οποία θα σημάνει και την πρόκριση στον τελικό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θεωρώ όμως ότι είμαστε προετοιμασμένοι, τόσο ψυχολογικά και αγωνιστικά, όσο και πνευματικά, για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο ΟΦΗ είναι διαφορετική ομάδα στην έδρα του. Είναι συνηθισμένος να παίζει σ' ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, με μικρότερες διαστάσεις. Έχουμε παίξει εκεί, τον έχουμε κερδίσει, κάτι το οποίο σημαίνει πως έχουμε την εμπειρία του συγκεκριμένου χώρου. Νομίζω όμως ότι είναι τέτοια η αποφασιστικότητα και η... πείνα των παικτριών μας για τίτλους, που θα υπερκεράσει όλα αυτά τα εμπόδια».

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024
Ημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο
16:00, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Morris

Διαβάστε ακόμη...