Όλοι μαζί για την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου! (24/04, Νέοι Επιβάτες, 16:00)

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Morris, ενόψει του, εντός έδρας, νοκ-άουτ προημιτελικού κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό (24/04, Νέοι Επιβάτες, 16:00).
Όλοι μαζί για την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου! (24/04, Νέοι Επιβάτες, 16:00)
Photo Credits: @acpaok

Μία νέα νίκη ήρθε στο πρωτάθλημα, με τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» να αυξάνουν την βαθμολογική διαφορά από τους... διώκτες τους, και πλέον στρέφουν άμεσα το βλέμμα τους στο νοκ-άουτ παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μην έχοντας πολύ χρόνο στην διάθεσή του, ο ΠΑΟΚ Morris συνεχίζει την σκληρή δουλειά στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια, θέλοντας να εμφανιστεί απολύτως έτοιμος στις συνθήκες του αγώνα, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με το τακτικό κομμάτι να προσαρμόζεται στις ανάγκες του νέου αντιπάλου, αλλά και στην διόρθωση των τομών οι οποίοι χρειάζονται βελτίωση.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στους Νέους Επιβάτες, με στόχο να γίνουν ο 12ος παίκτης στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας μία πολύτιμη πρόκριση στους «4». Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Διαβάστε ακόμη...