Θεοδωρίδης: «Παιχνίδια σαν αυτά εγκυμονούν κινδύνους»

Για την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με την Καστοριά (2/3, 15:00) μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου, Θαλής Θεοδωρίδης, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιάζεται συγκεντρωμένη σε όλα τα παιχνίδια.
Πηγή: forzaonline.gr
Θεοδωρίδης: «Παιχνίδια σαν αυτά εγκυμονούν κινδύνους»
Photo Credits: @forzaonline.gr

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της. Όλα αυτά τα παιχνίδια εγκυμονούν κινδύνους αν δεν είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος. Νομίζω όμως ότι τα χαρακτηριστικά των παικτριών μας, η φιλοσοφία της ομάδας, και η εικόνα που παρουσιάζουν, καθώς δεν υποτιμούν κανέναν αντίπαλο, θα είναι εκείνα που θα τις κάνουν να μπουν στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες που έχουν καλό ρυθμό, όπως είμαστε εμείς, δεν τις κάνουν καλό οι διακοπές. Παρόλα αυτά, είχαμε αρκετές παίκτριες οι οποίες συμμετείχαν στις Εθνικές Ομάδες, και πιο συγκεκριμένα οκτώ παίκτριες, αυτό είναι από τη μία μεριά καλό διότι δώσαμε χρόνο να δουλέψουμε κάποια κομμάτια που θέλαμε στις λεπτομέρειες με όσα κορίτσια ήταν εδώ. Νομίζω ότι είναι τέτοια η συγκέντρωση και η σοβαρότητα στη δουλειά των παικτριών μας και του προπονητικού σταφ, που θα είμαστε σίγουρα κερδισμένοι».
 

Διαβάστε ακόμη...