Συνεχίζει με το απόλυτο των νικών ο ΠΑΟΚ Β!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Β', επικρατώντας εκτός έδρας της Καστοριάς Β' με 0-3, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Συνεχίζει με το απόλυτο των νικών ο ΠΑΟΚ Β!
Photo Credits: @acpaok.gr

Ο ΠΑΟΚ Β' παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσακίρη, Μαρίτσα, Ιακωβίδου, Βελιάνη, Κυρανούδη, Κυριαζή, Ντίνα, Στεφανί, Σάτκα, Παπαναστασίου και Μπουρουνίκου. 

Παρά τις πολλές απουσίες, όλες οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Β' ήταν εξαιρετικές, πετυχαίνοντας το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, το οποίο τις καθιστά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Οι παίκτριες του Μανώλη Σολοποτιά μπήκαν δυναμικά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή και την δημιουργία ευκαιριών. Στο 25ο λεπτό η Ιακωβίδου έκανε το 0-1, με την ίδια παίκτρια πέντε λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το 0-2. Στο 44ο λεπτό η Παπαναστασίου έκανε το 0-3, το οποίο ήταν και τελικό σκορ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μανώλης Σολοποτιάς έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε ακόμα νεαρότερες αθλήτριες, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για αρκετές παίκτριες του ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ Β' ήταν κυριαρχικός, ωστόσο δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο άλλο τέρμα, με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι 0-3. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Μανώλη Σολοποτιά, την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, κόντρα στις Σειρήνες Γρεβενών Β', στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. 

ΠΑΟΚ Β' (Μανώλης Σολοποτιάς): Τσακίρη, Μαρίτσα (46' Αλιάγα) , Ιακωβίδου, Βελιάνη, Κυρανούδη, Κυριαζή, Ντίνα, Στεφανί (80' Γκουντσούδη), Σάτκα (46' Τσίρα), Παπαναστασίου (60' Κοντολέκα), Μπουρουνίκου

Διαβάστε ακόμη...