Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League

Η ομάδα μπορεί να κέρδισε την Αϊντχόβεν στο ντέρμπι της αγωνιστικής, να απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή και να ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη στο Europa League αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τη διοίκηση της Αλκμααρ να προχωρήσει στην απόλυση του προπονητή Γκέρτζαν Βέρμπεεκ.
Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League

Αιτία του διαζυγίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου ήταν η έλλειψη... χημείας ανάμεσα στους παίκτες και τον προπονητή, αλλά και η έλλειψη εμπιστοσύνης από τη διοίκηση στο πρόσωπο του Βέρμπεεκ. Στα τρία χρόνια με τον 51χρονο τεχνικό στον πάγκο, η Αλκμααρ έβγαινε κάθε σεζόν στην Ευρώπη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας.

Στο τελευταίο του ματς στον πάγκο, ο Βέρμπεεκ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι νίκησε την Αϊντχόβεν με 2-1. Η Αλκμααρ προηγήθηκε στο 21' με τον Βιέργκεβερ και η Αϊντχόβεν ισοφάρισε με τον Ντεμπάι στο 35'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο πρώτος σκόρερ των Ολλανδών, ο Αρον Γιόχανσον διαμόρφωσε το τελικό 2-1, έπειτα από ασίστ του Μάρτενς, ο οποίος είχε... στρώσει και το πρώτο γκολ.

Η διάταξη της Αλκμααρ (με τα μπλε) στον αγώνα με την Αϊντχόβεν

Στο Ισραήλ η Μακάμπι Χάιφα, που την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί 0-3 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ήρθε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Μπνέι Σακχίν και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με τέσσερις πόντους έπειτα από τέσσερις αγώνες.

Η Σαχτέρ Καραγκαντί συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα του Καζακστάν. Αυτή τη φορά ηττήθηκε 2-1 από την Ιρις Πάβλονταρ μολονότι προηγήθηκε στο 70' με τον Ζολσόριν.

Διαβάστε ακόμη...