Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League

Βαριά εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Μπρέντα γνώρισε η Αλκμααρ που υποχώρησε στην 10η θέση του πρωταθλήματος Ολλανδίας.
Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League

Η ομάδα του Γκέρτζαν Βέρμπεεκ προσγειώθηκε απότομα μετά την νίκη της επί της Μακάμπι Χάιφα μέσα στο Ισραήλ, δείχνοντας πως η μετάβαση από τις ευρωπαϊκές στις εγχώριες διοργανώσεις μόνο εύκολη δεν είναι.

Η Αλκμααρ στο πρώτο ημίχρονο κρατούσε το μηδέν στην άμυνα κι έδειχνε να ελέγχει την αναμέτρηση, ωστόσο στην επανάληψη επηρεασμένη από την κούραση κατέρρευσε και δέχτηκε τρία γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 50' ο Ντάνι Βέρμπεεκ (καμία σχέση με τον προπονητή της Αλκμααρ), στο 74' ο Ραϊντέλ Πόεπον και στις καθυστερήσεις, ο Χόοι, ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Βέρμπεεκ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η διάταξη της Αλκμααρ (με τα κόκκινα)

Η Μακάμπι Χάιφα που έπειτα από αγωνιστική απραξία 20 ημερών ηττήθηκε την περασμένη Πέμπτη από την Αλκμααρ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League αντιμετωπίζει το βράδυ (23/09) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Τέλος, η Σαχτέρ Καραγκαντί συνεχίζει την αγωνιστική της πτώση με άλλη μια γκέλα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα από το Καζακστάν ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Καϊράτ Αλμάτι. Το αποτέλεσμα, πάντως, μάλλον αφήνει θετική γεύση στον Βίκτορ Κουμίκοφ, αφού η ομάδα του γλίτωσε τα χειρότερα.

Η γηπεδούχος Καϊράτ προηγήθηκε 3-0 με τους Κεσάι (33'), Λι (36'), Γεντιγκαριάν (56') κι ετοιμαζόταν για μια μεγάλη νίκη, αλλά η Σαχτέρ ξύπνησε στο τέλος. Αρχικά ο Φινότσενκο , ναι αυτός τον οποίο ο Κουμίκοφ πέρασε γενεές δεκατέσσερις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου και ότι «τον κάναμε σταρ», με δύο προσωπικά γκολ στο 83' και στο 88' μείωσε σε 3-2. Την τελευταία κουβέντα την είπε ο Ζένκοβιτς που στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 3-3.

Διαβάστε ακόμη...