ΠΑΟΚ non stop: “Πετάει” για Ισπανία την Τρίτη, επιστρέφει την Παρασκευή και καπάκι Ολυμπιακός

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Ισπανία την Τρίτη (30/9) για την Ισπανία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League και θα επιστρέψει την Παρασκευή (03/10).
Πηγή: sport24.gr
 ΠΑΟΚ non stop: “Πετάει” για Ισπανία την Τρίτη, επιστρέφει την Παρασκευή και καπάκι Ολυμπιακός
Photo Credits: @PAOKFC facebook

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (2/10) τη Θέλτα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με την αποστολή του Δικεφάλου να αναχωρεί για Βίγκο την Τρίτη (30/9).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα διανυκτερεύσει στην Ισπανία για τρεις ημέρες, καθώς η αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (3/10).

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ προβλέπει προπόνηση αποκατάστασης στην Ισπανία το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια επιστροφή στην Ελλάδα για την προπόνηση του Σαββάτου (4/10) εν όψει της προετοιμασίας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (5/10) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Διαβάστε ακόμη...