ΠΑΟΚ- Βόλφσμπεργκερ: Μόλις 40 Αυστριακοί στη Θύρα 8
Μόλις 40 φίλοι της Βόλφσμπεργκερ θα βρεθούν αύριο (7/8 20:30) στη Θύρα 8 της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να κάνει αίτημα για μετακίνησή τους στα επίσημα, το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.
Πηγή: sdna.gr
SHARE:

Περίπου 40 υποστηρικτές της Βόλφσμπεργκερ θα βρεθούν αύριο (7/8 20:30) στη Θύρα 8 της Τούμπας για να υποστηρίξουν την ομάδα του Κιουμπάουερ.
Ο ΠΑΟΚ μάλιστα πρότεινε στους Αυστριακούς να μετακινηθούν στα επίσημα, ούτως ώστε να διατεθούν έξτρα εισιτήρια στους φίλους του Δικεφάλου, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό με τους Αυστριακούς να προτιμούν να δουν τον αγώνα από τη Θύρα των φιλοξενούμενων.
Άλλοι 60 Αυστριακοί θα δώσουν το «παρών» στα επίσημα της Τούμπας σε δύο διαφορετικά σημεία, με σύνολο περίπου 100 φίλους της ομάδας να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με το τσάρτερ της αποστολής.
TAGS: