Με Τσιγγάρα οι κλήσεις της Εθνικής!

Ανάμεσα στους “εκλεκτούς” του Νίκου Παπαδόπουλου ο 23χρονος μέσος!
Πηγή: paok24.com
Με Τσιγγάρα οι κλήσεις της Εθνικής!

Με τον Χάρη Τσιγγάρα στη σύνθεσή της θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας τη Γερμανία (Γκλάντμπαχ, 11/6, 21:45) και τη Μάλτα (Σάλτσμπουργκ, 11/6, 19:00), σε φιλικό επίπεδο.

Ο 23χρονος κεντρικός χαφ του ΠΑΟΚ βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς του υπηρεσιακού ομοσπονδιακού προπονητή, Νίκου Παπαδόπουλου, με τον Χαλκιδικιώτη ποδοσφαιριστή να έχει έτσι την ευκαιρία να “γράψει” την πρώτη του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σε επίπεδο Ανδρών!

 

 

Εκτός του Τσιγγάρα, στην αποστολή βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και οι πρώην “ασπρόμαυροι” Δημήτρης Γιαννούλης, Χρήστος Τζόλης, ενώ “κόπηκε” ο Γιάννης Κωνσταντέλιας εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη από το σκληρό τάκλιν του Βερστράτε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, το οποίο ο Ισραηλινός Γκρίνφελντ άφησε ουσιαστικά ατιμώρητο από τη στιγμή που δεν απέβαλε ως όφειλε τον Βέλγο μέσο του Άρη με κόκκινη κάρτα.

Συνοπτικά οι κλήσεις για τα φιλικά με Γερμανία και ΜάλταΒλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόη, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας.

Διαβάστε ακόμη...