Ειδικός σκύλος για τους Βέλγους στην Τούμπα (pic)

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει με φόντο την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο των «8» του UEFA Europa Conference League με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου να κυνηγά ακόμη μια φορά αποτέλεσμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου περνάει το εισιτήριο για τους «4».
Πηγή: forzaonline.gr
Ειδικός σκύλος για τους Βέλγους στην Τούμπα (pic)
Photo Credits: @forzaonline

Ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τις θέσεις του στο στάδιο όπως ακριβώς και οι φιλοξενούμενοι οπαδοί ενώ άξιο αναφοράς πως εκτυλίχθηκαν πρωτόγνωρα σκηνικά λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Ενδεικτικό πως ένας ειδικός σκύλος για εκρηκτικές ύλες, ναρκωτικά και βόμβες βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 8, εκεί όπου φιλοξενούνται οι οπαδοί των Βέλγων. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω στιγμιότυπα που συνέλαβε το FORZAonline ο σκύλος μαζί με συνοδεία έχει πάρει τη… θέση του:

Ειδικός σκύλος μπροστά από την Θύρα 8 στην Τούμπα για τον Ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ
Photo Credits: @forzaonline

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ για 3η φορά στην ιστορία του βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 1973-74, όταν αντιμετώπισε τη Μίλαν για το Κύπελλο Κυπελλούχων και ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 3-0, ενώ στην Τούμπα η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2. Αυτή είναι η 34η αναμέτρησή στη διοργάνωση του UEFA Europa Conference League, με τον απολογισμό του να είναι 18 νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ ο συντελεστής των γκολ βρίσκεται στο 55-32.

Διαβάστε ακόμη...