«Ο ΠΑΟΚ δεν το έχει κάνει ξανά» (pics)

Η ανάρτηση της UEFA για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ.
Πηγή: forzaonline.gr
«Ο ΠΑΟΚ δεν το έχει κάνει ξανά» (pics)
Photo Credits: @SDNA

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ κοντράρονται με φόντο μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League με τους μεν «ασπρόμαυρους» να κυνηγούν ακόμη μία φορά στην έδρα τους πρόκριση με ανατροπή μετά τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τους δε Βέλγους να κρατούν ισχνό προβάδισμα έναντι του Δικεφάλου έχοντας συγχρόνως μία εξαιρετικά σημαντική «τριπλέτα» να διαχειριστούν. Άπαντες έχουν μπει σε ρυθμούς προημιτελικών, με τη διοργάνωση της UEFA να ποστάρει τη Θεσσαλονίκη που φορά το ευρωπαϊκό της κοστούμι για να υποδεχθεί τον επικείμενο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην πρώτη του πρόκριση σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η Κλαμπ Μπριζ θέλει να φτάσει ξανά στους 4 μετά τη σεζόν 1991-1992» επισημαίνεται από πλευράς UEFA Europa Conference League στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Δείτε αναλυτικότερα το ποστάρισμα της UEFA με φόντο το ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ:

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ για 3η φορά στην ιστορία του βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 1973-74, όταν αντιμετώπισε τη Μίλαν για το Κύπελλο Κυπελλούχων και ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 3-0, ενώ στην Τούμπα η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2. Αυτή είναι η 34η αναμέτρησή στη διοργάνωση του UEFA Europa Conference League, με τον απολογισμό του να είναι 18 νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ ο συντελεστής των γκολ βρίσκεται στο 55-32.

Διαβάστε ακόμη...