Tέσσερις στο όριο!

Σε αντίθεση με τους Μέχελε, Ντε Κάιπερ, και Τιάγκο, οι οποίοι αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα στον πρώτο προημιτελικό μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και ΠΑΟΚ και θα απουσιάσουν από την ρεβάνς στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη, ο Δικέφαλος δεν “έχασε” κάποιον ποδοσφαιριστή του εξαιτίας κάρτας στο “Γιαν Μπρέιντελ”. Ωστόσο, τέσσερις ποδοσφαιριστές του βρίσκονται στο… όριο.
Πηγή: paok24.com
Tέσσερις στο όριο!
Photo Credits: @paok24.com

Αυτοί είναι οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Μπάμπα Ράχμαν, Μπράντον Τόμας και Κίριλ Ντεσπόντοφ, οι οποίοι από τη φάση των ομίλων και μετά έχουν αντικρίσει δύο φορές την κίτρινη κάρτα!

Ο Κουλιεράκης στα εντός έδρας ματς με Αμπερντίν και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Μπάμπα Ράχμαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελσίνκι και στη ρεβάνς με την Ντινάμο, ο Μπράντον Τόμας στην αναμέτρηση με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη και την περασμένη Πέμπτη στο Βέλγιο, ο Ντεσπόντοφ στο εκτός έδρας ματς με την Ελσίνκι και στο δεύτερο με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Έτσι, όποιος από τους παραπάνω “κιτρινιστεί” την ερχόμενη Πέμπτη στη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, τότε θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League σε περίπτωση πρόκρισης του Δικεφάλου ή θα “κουβαλάει” μία αγωνιστική τιμωρίας την επόμενη σεζόν σε περίπτωση αποκλεισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον ο ΠΑΟΚ ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και προκριθεί στα ημιτελικά, τότε όλοι οι ποδοσφαιριστές του – όπως και αυτοί των υπολοίπων τριών ομάδων που θα προκριθούν – θα μπουν “καθαροί” στην τελική ευθεία της διοργάνωσης!

Διαβάστε ακόμη...