Το απάνθρωπο σχέδιο της βελγικής αστυνομίας

Την ώρα που οι βελγικές αστυνομικές αρχές προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, τα βίντεο, οι φωτογραφίες αλλά και οι μαρτυρίες των φίλων του ΠΑΟΚ είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε καθόλη τη διάρκεια της Πέμπτης στο Μπριζ σε βάρος των Ελλήνων ταξιδιωτών.
Πηγή: paok24.com
Το απάνθρωπο σχέδιο της βελγικής αστυνομίας
Photo Credits: @paok24.com

Η στάση και η συμπεριφορά της βελγικής αστυνομίας προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των φίλων του ΠΑΟΚ, των ανθρώπων του συλλόγου που κινούνται προς πάσα κατεύθυνση για να μην αφήσουν να πέσουν στο κενό τα όσα έγιναν, αλλά και του πολιτικού και αθλητικού κόσμου της χώρας.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του απάνθρωπου τρόπου αντιμετώπισης του κόσμου του Δικεφάλου που ταξίδεψε στο Βέλγιο είναι το σχέδιο που είχαν οι αστυνομικές αρχές.

Στη φωτογραφία που φέρνει στο φως το PAOK24, βλέπετε έναν στενό διάδρομο, από τον οποίο η βελγική αστυνομία ήθελε να περάσει έναν – έναν (!!!) τους 1.500 φίλους του ΠΑΟΚ που πήγαιναν προς το γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ.

Πίσω από το όχημα της αστυνομίας που βλέπετε στη φωτογραφία, διακρίνονται ελάχιστοι από τους 1.500 ΠΑΟΚτσήδες που ήταν κυριολεκτικά στοιβαγμένοι στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο

Διαβάστε ακόμη...