Αστυνομία Μπριζ: «Χρησιμοποιήσαμε τα κανόνια νερού συνετά – Περιμένουμε την καταγγελία του ΠΑΟΚ για να απαντήσουμε»

Έκπληκτη από την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ δηλώνει η εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μπριζ, τονίζοντας πως θα απαντήσουν μόλις λάβουν την επίσημη καταγγελία στα χέρια τους – Προκαλούν ακόμη και τώρα οι Βέλγοι με την στάση τους.
Πηγή: thessports.gr
 Αστυνομία Μπριζ: «Χρησιμοποιήσαμε τα κανόνια νερού συνετά – Περιμένουμε την καταγγελία του ΠΑΟΚ για να απαντήσουμε»
Photo Credits: @thessports.gr

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Μπριζ άπλωσε ασπίδα προστασίας στην Αστυνομία του Μπριζ, υπογραμμίζοντας πως θεωρεί ότι συμπεριφέρθηκαν ρατσιστικά στους φίλους του ΠΑΟΚ, αν και ο ίδιος δεν ήταν παρών. Με έκπληξη αντιμετώπισε την ανακοίνωση του Δικεφάλου και η Αστυνομία της πόλης, με την εκπρόσωπο να προκαλεί -ξανά- μέσω της τοποθέτησής της, τονίζοντας πως:

«Το γεγονός ότι οι Έλληνες υποβάλλουν καταγγελία μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη. Δεν εμποδίσαμε αυθαίρετα τους οπαδούς με εισιτήριο να μπουν στο γήπεδο. Για το ότι ορισμένοι άνθρωποι με εισιτήρια, δυστυχώς έπρεπε να απομακρυνθούν την τελευταία στιγμή, φταίνε εξ ολοκλήρου αυτοί που δεν είχαν εισιτήρια, κι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μπουν στο γήπεδο, πριν καν ανοίξουν οι πόρτες.

Αν οι Έλληνες, με όλα τα σκουπίδια και τον όλεθρο που άφησαν πίσω τους στην αγορά, τώρα ισχυρίζονται ότι απλώς έκαναν ένα καλό πικνίκ, αυτό σίγουρα προκαλεί! Αυτές οι απόπειρες ήταν και ο λόγος που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν το ψεκαστικό. Χρησιμοποιήσαμε μόνο την απαραίτητη ένταση, πλήρως στρατηγικά και τεκμηριωμένα.

Κάποια στιγμή η πίεση στη Νότια είσοδο ήταν τόσο μεγάλη, πολύς κόσμος πίεζε, κάτι που έκανε την κατάσταση με τον στενό διάδρομο εκεί ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους αστυνομικούς, τους συνοδούς και όλους τους οπαδούς».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Βέλγοι, η αστυνομία περιμένει την καταγγελία του ΠΑΟΚ και μόνο τότε θα απαντήσει «εν ευθέτω χρόνω και σύμφωνα με τους κανόνες».

Διαβάστε ακόμη...