«Παίζει» κανένα εισιτήριο;

Η κατάσταση που επικρατεί στο Βέλγιο δεν έχει προηγούμενο…
Πηγή: paok24.com
«Παίζει» κανένα εισιτήριο;
Photo Credits: @paok24.com

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία! Η προσοχή όλων στον «Δικέφαλο» έχει στραφεί πλέον στο αυριανό, μεγάλο, παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ και τις τελευταίες ώρες, επικρατεί ένας… χαμός στις τάξεις των ΠΑΟΚτσήδων. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, πολλοί φίλοι του “Δικεφάλου” έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους με προορισμό το Βέλγιο εδώ και πολλές ημέρες και η πόλη του Μπριζ έχει βαφτεί από νωρίς ασπρόμαυρη.

Υπάρχουν αυτοί που έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν οδικώς, ξεκινώντας από χθες το ταξίδι, αλλά και πολλοί που πετούν σήμερα και αύριο από διάφορα αεροδρόμια της Ευρώπης, με τους Βέλγους από τη δική τους μεριά να είναι επί ποδός. Η κατάσταση που επικρατεί στο Μπριζ δεν έχει προηγούμενο, με εκατοντάδες φίλους των «ασπρόμαυρων» να κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους της πόλης και πολλούς μάλιστα εξ αυτών να αναζητούν απεγνωσμένα για ένα εισιτήριο, καθώς δεν κατάφεραν να είναι μέσα στους 1450 τυχερούς που εξασφάλισαν θέση στην κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Ενδεικτικό είναι πως οι απεσταλμένοι του PAOK24 δέχονται όπου σταθούν κι όπου βρεθούν την ίδια ερώτηση: «Παίζει κανένα εισιτήριο;», με την ζήτηση που υπάρχει να είναι άνευ προηγουμένου και τους Βέλγους να μην δείχνουν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν επιπλέον εισιτήρια…

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...