Tρομερή αποθέωση των Βέλγων σε ΠΑΟΚ!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει, με την ιστοσελίδα «voetbalprimeur.be» από το Βέλγιο να κάνει το αφιέρωμα της στον Δικέφαλο, εκθειάζοντας μέσα από αυτό τόσο την πορεία των «ασπρόμαυρων» στο φετινό Conference League, όσο και την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσει ο κόσμος του, τόσο εντός, όσο κι εκτός έδρας.
Πηγή: thessports.gr
Tρομερή αποθέωση των Βέλγων σε ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @thessports.gr

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Η Κλαμπ Μπριζ καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα στα προημιτελικά του Conferenece League. Τι να περιμένει από την ελληνική ομάδα; Ο ΠΑΟΚ προηγείται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάνω από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, και υπόσχεται ότι θα είναι πρόκληση.

Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ ξέρει πως να εντυπωσιάζει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Συμμετείχε στο γκρουπ G του Conference League, όπου βρισκόταν και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Αμπερντίν και η Ελσίνκι.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος με 16 βαθμούς μετά από έξι αγώνες, έμεινε αήττητος και κατάφερε να κερδίσει δύο φορές τη γερμανική ομάδα.

Στη φάση των «16» κληρώθηκε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στις 7 Μαρτίου γνώρισε την ήττα με 2-0 στη Κροατία, και στη ρεβάνς προβλεπόταν να έχει δύσκολο έργο. Όμως εκεί εντυπωσίασε, κερδίζοντας με 5-1, κι αυτή η νίκη τον έφερε στον δρόμο της Κλαμπ Μπριζ.

Ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα

Στην ελληνική Super League υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αυτή τι στιγμή, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται στην πρώτη θέση, πάνω από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Μετά από 30 ματς έχει 67 βαθμούς, με 21 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Παράλληλα έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση (74). Στα τελευταία πέντε ματς έχει τρεις νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό, μετά από ήττα με 0-1 στην Τούμπα και νίκη με 1-2 στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ και το «καζάνι της μάγισσας»

Ο ΠΑΟΚ επισκέπτεται αρχικά το «Γιαν Μπρέιντελ», ωστόσο είναι γνωστός για τους φανατικούς υποστηρικτές του. Η Θύρα 4 είναι ο πιο διάσημος σύνδεσμος φίλων οπαδών του. Ο Νίκι Χάγιεν ήδη προειδοποίησε για τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ κι ελπίζει ότι οι οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα δικό τους… καζάνι, προσφέροντας στον ΠΑΟΚ μια γεύση από το δικό του φάρμακο.

Το συμπέρασμα για τον ΠΑΟΚ 

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα τεταμένο ζευγάρι αγώνων για την Κλαμπ Μπριζ στα προημιτελικά του Conference League. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ποιος είναι σε αυτή τη διοργάνωση, κι έχει αποδείξει ότι πρόκειται για έναν τρομερό αντίπαλο στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν. Ακόμα και με μια νίκη στο Βέλγιο, περιμένει δύσκολο έργο την Κλαμπ Μπριζ όταν επισκεφθεί την Ελλάδα».

 

Διαβάστε ακόμη...