Προπονείται κανονικά ο Μινιολέ - Οι Βέλγοι τον δίνουν ακόμη και βασικό κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Χαμόγελα έφερε η επιστροφή του Σιμόν Μινιολέ σε ρυθμούς προπονήσεων, με τους Βέλγους να τον δίνουν ακόμη και βασικό κόντρα στον ΠΑΟΚ! Αποστολή στο Βέλγιο...
Πηγή: sdna.gr
Προπονείται κανονικά ο Μινιολέ - Οι Βέλγοι τον δίνουν ακόμη και βασικό κόντρα στον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @sdna.gr

Με πρωινή προπόνηση πέφτει η αυλαία της προετοιμασίας για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς. Όπως σημειώνουν οι Βέλγοι, ο Μινιολέ ήθελε να επιστρέψει νωρίτερα στην ενεργό δράση και συγκεκριμένα στο ματς με την Άντερλεχτ, ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο του έβαλε «φρένο» προκειμένου να αποφευχθεί το οποιοδήποτε ρίσκο.

Οι Βέλγοι υπογραμμίζουν πως έχει πιθανότητες να βρεθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα, στο πρώτο παιχνίδι της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για τον Αντρέας Σκοβ Ολσεν. Ο 24χρονος Δανός εξτρέμ φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν με 23 γκολ και 8 ασίστ σε 46 ματς και ειναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή του, ωστόσο, στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί την τελευταία στιγμή... Σε κάθε περίπτωση δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, σε αυτό το 15λεπτο που είναι ανοιχτό για τα ΜΜΕ.

 

Στα... πιτς παραμένει και ο Κάσπερ Νίλσεν που αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού την Κυριακή ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Ντένις Οντόι με πρόβλημα στο γόνατο.

Διαβάστε ακόμη...